Kutatók a Neten 3.0: találkozó értékelése

Kedves Látogatók, Bloggerek és Webmesterek!

Tegnap este befejeződött a Kutatók a Neten 3.0 virtuális találkozó. A kedvenc blog/weblap szavazás finisében megugrott a kutatok.net látogatottsága, s 1311 támogató szavazat érkezett 23:59-ig.

kutnet2013-záróAmi ennél még fontosabb összesen 5644-en keresték fel a találkozó fő oldalát, 2715-ször klikkeltek a bemutatkozásokat tartalmazó virtuális standokra, s 1037-szer tovább is kattintottak a blogokra/weblapokra (részletek: Kutnet-stat2013-záró).

A legtöbb szavazatot az Antocián videós Facebook-oldal kapta (Balogh Ádám, Steward Péter, 36,16 % – 474 szavazat). Szinte az utolsó pillanatig éles “küzdelmet” vívtak a Babák, gyerekek és nyelv bloggal (Fehér Krisztina, 31,27 % – 410 szavazat).

A web/Facebook-oldalak (AntociánBalogh Ádám, Steward Péter) és a klasszikus blogok (Babák, gyerekek és nyelv bloggalFehér Krisztina) közül a legkedveltebbek könyvjutalomban részesülnek.

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, a véghajrának is köszönhetően sokan ismerhették meg a bemutatkozó 15 blogot/weblapot.
További sikeres kutatást és tudománynépszerűsítést.
a szervezők
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s