Debreceni Egyetem TTKarnevál

deA középiskolás diákok továbbtanulásának segítéséhez a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara nagyszabású rendezvény keretében mutatja be szakjait és magas színvonalú képzést nyújtó Intézeteit. Az idén második alkalommal megrendezett TTKarneválon színes programokkal várunk minden középiskolást, szülőt és tanárt, ahol megismerkedhetnek a TTK képzési programjaival, a végzett hallgatók elhelyezkedési lehetőségeivel és a diákok izgalmas életével a Karon.

A rendezvényen a TTK intézetei, a Biológiai és Ökológiai Intézet, a Fizikai Intézet, a Földtudományi Intézet, a Kémiai Intézet és a Matematikai Intézet, bemutatják a továbbtanulóknak kínált szakjaikat. A természettudományos képzések mellett a TTK mérnökszakjai (Biomérnök, Vegyészmérnök és Villamosmérnök), valamint az osztatlan tanárképzés
szakjai is bemutatásra kerülnek. A résztvevők találkozhatnak a Kar oktatóival, kutatóival, a hallgatókkal és a tanulmányi osztály munkatársaival, akiktől első kézből tájékozódhatnak a szakok követelményeiről és a felvételi eljárásról. Kötetlen beszélgetésekben lehet megtudni, milyen karrierlehetőségek várnak a végzett hallgatóinkra.

Minden érdeklődőt várnak a TTKarneválra 2014. január 21-én, szerdán 14:00 órától a debreceni Kölcsey Központ földszintjén (4026 Debrecen, Hunyadi János utca 1).

A TTKarnevál programjáról a rendezvény honlapján lehet tájékozódni (www.ttkarneval.unideb.hu).

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s