X. Fizika Napja Szegeden, 2015-ben a Fény Éve jegyében

kemia-logoAz SZTE Fizikus Tanszékcsoportja – az MTA Szegedi Biológiai Kutatóközponttal, az SZTE ÁOK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézetével, az SZTE JGYPK Technika Tanszékével és az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Csongrád Megyei Csoportjával együttműködve – idén is szeretettel vár minden érdeklődőt a szegedi Fizika Napjára!

A Fény Éve jegyében rendezendő alkalmon rengeteg látványos és kipróbálható kísérlet, érdekesség várja a kis és nagy látogatókat egyaránt. Vendégeink emellett előadásokat hallgathatnak a fény és az élet kapcsolatáról, valamint a molekuláris szintű képalkotási lehetőségekről, s szintén nagy előadói bemutató formájában élvezhetnek egy színes és szórakoztató fénytani kísérletcsokrot is.

A 15 különböző bemutatós stand mellett – helyszíni regisztrációt követően – két lézerlaboratórium is látogatható lesz, a biofizikai és orvosi fizikai csoportok munkatársai pedig turnusokban végeztetnek majd kísérleteket az érdeklődőkkel, többek között a fotoszintézis és a szerves napelemcellák működése kapcsán.

Programunkat kiemelten ajánlják a továbbtanulás iránt érdeklődő diákoknak, akik számára felvételivel kapcsolatos tájékoztatót is tartunk.

Időpont: 2015. január 31. (szombat), 9.00-14.00
Helyszín: SZTE Fizikus Tanszékcsoport épülete, Szeged, Dóm tér 9.

További információk: www.physx.u-szeged.hu

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s