Gratulálunk partnerünknek – Tudományos honlap kapott aranyérmet!

A kémia, a laboratóriumok világát népszerűsítő honlapot díjaztak a marketingversenyen!

A Laboratorium.hu weboldal aranyérmet kapott Magyarország legrangosabb tartalommarketing versenyén, a Content Marketing Award-on. A közérdekű, tudományos, a kémia és a laboratóriumok világának népszerűsítését célul kitűző honlap a legjelentősebb hazai cégek és médiaügynökségek remek kampányai, megoldásai közé került ezzel a díjjal.

A független laboratóriumokat működtető WESSLING Hungary Kft. a Laboratrorium.hu, a laboratóriumi „hírügynökség” című pályázatával az oktatás, egészség kategória aranyérmét érdemelte ki! A közérdekű, tudományos honlap számos célt szolgál: a kémia, az analitika és a laboratóriumi vizsgálatok népszerűsítése, bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a tájékoztatásra és a fogyasztóvédelemre, hasznos információk eljuttatására a honlap olvasóközönségéhez.

A modern és szellemes megjelenésű honlapon hetente, 3-4 naponta frissítik a híreket, cikkeket. A tudományos igénnyel, ám olvasmányosan, közérthetően megírt anyagokat a kollégák összefogásával, egy közel negyed százados tudásbázis aktivizálásával készítették el a legváltozatosabb témákban (beszélő baktériumok, fertőző kézfertőtlenítők, genetikai vizsgálatok, cukor és csokoládé, transzzsírsav, dioxin, formaldehid, tej, étrend-kiegészítők, hamis gyógyszer, azbeszt, stb.).

A Laboratorium.hu cikkeit rendszeresen átveszik a meghatározó online médiumok, hivatkoznak rá az országos televíziók, rádiók, a honlapot nyilvántartják a tudományos fórumokon, és a weboldal ad helyet a középiskolásoknak szánt, népszerű, interaktív oktatónapnak, a Laborkaland programnak is – mondta el Szunyogh Gábor, a honlap szerkesztője.

 

A Kreatív Csoport által idén második alkalommal meghirdetett Content Marketing Award a hazai marketingszakma egyik legfontosabb és legrangosabb seregszemléje, amelyen a közönségnek hasznos tartalmat szolgáltató marketingmegoldásokat díjazzák. A zsűri tagjai a legelismertebb hazai médiumok, médiaügynökségek, marketingszervezetek szakemberei közül kerültek ki. A 2015-ös verseny döntőjébe olyan meghatározó magyar óriáscégek marketingkampányai kerültek, mint a Tesco, a Spar, a Nestlé, a McDonald’s, a MasterCard, a Telenor, a Vodafon, a Főtáv Zrt. vagy a Magyar Telekom. A döntőbe került megoldásokat vezető hazai médiaügynökségek készítették el (Havas Média, Organic Communication, a POSSIBLE, Uniomedia, az X Kommunikációs Központ).

A WESSLING Hungary Kft. akkreditált laboratórium immár közel 25 éve van jelen Magyarországon. Szolgáltatási köre egyedülálló, ahogyan az is, hogy három nagy területen: a környezetvédelemben, az élelmiszer-biztonságban és az egészségvédelemben egyaránt végez vizsgálatokat. Az akkreditált státusz mellett a munkatársak szakértelme, elhivatottsága garantálja a cég hitelességét és az élet minőségének szolgálatát. Jelentős tudását az oktatás és a tájékoztatás terén is közkinccsé kívánja tenni, ennek egyik eszköze a nemrég aranyérmet kapott Laboratorium.hu weboldal.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s