Kutatók a Neten 3.0: mRNS – Györfi András

KN2Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar minden szereplőjének, minden érdeklődőnek! Naponta frissülő Hírek oldalunkon érdekes és izgalmas formában számolunk be a szakma számára fontos hírekről, kutatásokról, felfedezésekről, újdonságokról és eseményekről. Az Álláshirdetés oldalunk lehetőséget ad a szakmának, hogy a legfontosabb találkozás, a munkaadó és a munkavállaló közötti létrejöhessen. Ezen túl az Apróhirdetés oldalunkkal is a kutatói munkát igyekszünk segíteni egy apróhirdetési rendszerrel, mellyel könnyen és gyorsan hozzájuthat az Ön számára fontos eszközökhöz, anyagokhoz.

Pályázati oldalunkon a szakma számára fontos pályázati lehetőségekről nyújtunk mindig aktuális és friss összefoglaló képet. A Fogalomtár nevet viselő oldalunkon átadjuk Önnek a portál szerkesztést! Itt lehetőséget nyújtunk minden szakembernek, hogy a saját területét vagy annak fogalmait a szakma képviselőinek és a laikus érdeklődőknek bemutassa tetszőleges hosszúsági cikkek formájában, melyeket szabadon szerkeszthet és illusztrálhat.

A Biosztanár oldalunkon elsősorban a biológia oktatással foglalkozó középiskolai és a felsőoktatásban dolgozó tanárok munkáját igyekszünk segíteni oktatási célú videókkal, animációkkal. Illetve lehetőséget adunk a szakma képviselőinek, hogy közzétegyék azon anyagaikat melyeket szívesen megosztanának kollégáikkal, ezek lehetnek prezentációk, word dokumentumok, PDF anyagok stb. Az oldal további célja, hogy a hallgatók felkészülését segítse, illetve számukra is lehetőséget biztosítson anyagaik közzétételére.

Linkbázis és Szoftverbázis oldalainkon a szakma egyes területei számára fontos linkek és szoftverek gyűjteményét tartjuk fenn, melyhez Ön is hozzáteheti azon linkjeit vagy szoftvereit melyeket érdemesnek tart mások munkájának segítésére. A Programok és a Könyvajánló oldalainkkal elsősorban a szakmai munkát illetve a kikapcsolódást igyekszünk segíteni konferenciák és egyéb szakmai események közzétételével, más események, könyvek bemutatásával. Üzemeltetési költségeinket a reklámbevételeink fedezik, az mRNS.hu for-profit website. Remélem szakemberként elégedett azzal amit az mRNS.hu kínál és gyakran meglátogat minket!

Weblap készítőjének neve: Györfi András

Weblap készítőjének végzettsége: Biológus

Blog/weboldal elérése: http://www.mrns.hu, http://www.facebook.com/mRNS.h

Hírdetés

2 thoughts on “Kutatók a Neten 3.0: mRNS – Györfi András

  1. Visszajelzés: Kutatók a Neten 3.0 hétfőtől vasárnapig | Kutatók a Neten

  2. Visszajelzés: Dübörög a Kutatók a Neten 3.0 | Kutatók a Neten

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s