Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara nyári tábora

A Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara nyári tábort rendez középiskolások számára. Az egyhetes tábor alatt a biológia, földrajz, fizika, kémia, vagy matematika iránt érdeklődő diákok a Kar intézeteiben kipróbálhatják, milyen kutatónak lenni. A tehetséges és szorgalmas táborlakók betekintést nyerhetnek a Kar oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak életébe, megismerhetik a kutatómunka szépségeit és nehézségeit.
A Kar megnyitja laboratóriumait, ahol a diákok a legmodernebb eszközökkel, felkészült és elkötelezett munkatársaink irányításával egy-egy kutatási projekt feladatot dolgoznak ki. A tábor utolsó napján konferenciát szervezünk, ahol a résztvevők kutatómunkájuk eredményeiről egy rövid prezentációban adnak számot.

topSzínes kutatási témákat kínálunk a természettudományok területén, ahol mindenki kielégítheti kíváncsiságát. A vállalkozó kedvű diákok megvalósíthatják egyéni ötleteiket, majd folytathatják a projektmunkát a tábor után, akár szaktanáruk bevonásával is. A délutáni és esti programok lebonyolításába bekapcsolódnak a TTK hallgatói öntevékeny csoportjai is. A tábor minden érdeklődő, tehetséges fiatal
jelentkezésére számít az Észak-alföldi régióból.

A TTK Nyári Tábor 2015. július 6 és 11 között kerül megrendezésre. A tábor teljesen ingyenes, ezért a résztvevőket egy pályamunka alapján választjuk ki. A jelentkezés részleteiről a tábor honlapján lehet tájékozódni a ttknyaritabor.unideb.hu címen.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s