Békésifi Ifjúsági Magazin – a Kutatók a Neten 2014 kommunikációs partnere

A Kutatók a Neten 2014 egyik célkitűzése, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a tudományokat, átfogó képet adva a kutatók mindennapjairól, eredményeiről. A szervezők évről évre igyekeznek új csatornákat találni az információk célba juttatásához. A helyi közösségek erejének fontosságát tükrözi, hogy a négy évre visszatekintő tudománynépszerűsítő kezdeményezés első kommunikációs partnere a Békésifi Ifjúsági Magazin.

knrAz ingyenes kiadvány havi 15.000 példányban jelenik meg Békés megyében, elérve a helyi középiskolákat és a fiatalok kedvelt szórakozóhelyeit. A lap beszámol a megyei diákélet minden jelentősebb eseményéről, összegyűjti a fiatalok számára fontos információkat.

Békésifi Ifjúsági Magazin internetes oldala, napi többszöri frissítéssel szintén az aktuális eseményeket dolgozza fel, illetve a megyei és országos diákhíreket teszi közzé. Az oldalt havonta 45.000-50.000 olvasó látogatja.

A Kutatók a Neten 2014 szervezői bíznak abban, hogy kommunikációs partnerük, a bekesifi.hu segítségével még több fiatal érdeklődését sikerül a tudományok és a kutatói munka irányába fordítani.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s